Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Eristäminen aihealue Seuraava
pvm: 22.5.2003 9:33

Kysymys: Tuulensuojalevyn valinta?

Eristäminen

Hei! Olen valanut sokkelin ja se on suunniteltu tehty 12 mm tullensuojalevyn mukaan. Minulla olisi vielä mahdollisuus vaihtaa tuulensuojalevy 25 mm runkoleijonaan, mutta silloin levy ja seinä työntyisi noin 10 mm yli sokkelin ulkoreunan. Onko jotain vaaroja olemassa, jos teen näin? Vaikuttaisiko muutos oleellisesti talon ulkonäköön?

Kommentoi:*
Vastaus
Ulkonäköön muutoksella ei ole oleellista merkitystä. Rakenteellisesti en myöskään näe mitään estettä muutokselle. Julkisivumateriaalin taustatuuletus tulee paremmin ulos rakenteesta. Lopullinen ratkaisu asiassa kuuluu kuitenkin pääsuunnittelijalle ja vastaavalle mestarille. Ensisijaisesti kannattaa keskustella heidän kanssaan ja työmaapäiväkirjaan on syytä ottaa molempien kuittaus muutoksen hyväksynnästä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Eristäminen / Tuulensuojalevyn valinta?":


Kommentoi:*