Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Hankkeen valmistelu aihealue Seuraava
pvm: 2.9.2023 16:6

Kysymys: Uima-altaan muuttaminen työhuoneeksi

Hankkeen valmistelu

Mitä on huomioitava, jos muuttaa omakotitalon sisällä olevan uima-allashuoneen muuhuun käyttöön ja kattaa altaan? talo on rakennettu 1970. Allas on 2,7 m x 10 m ja 1,40 m syvä. Suodatin ja pumppu ovat altaan päädyssä omassa tilassaan. Altaassa (betoni vesitiivis BK 300, 200 mm paksu) on laatoitus ainoastaan vesirajassa, sen alapuolella epoksimaalaus. Talossa on painovoimainen ilmanvaihto. Allashuoneesta on kohdepoisto katolle. Allashuoneen kummassakin päässä on ikkunat ikkunat sekä ovet, toinen ulos, toinen pesuhuoneeseen. Altaan ja takkahuoneen väliseen lasiseinään saisi nähtävästi lisättyä oven.


Kommentoi:*
Vastaus

Käyttötarpeen muutoslupa pitää hankkia, jonka liitteenä on rakennussuunnittelijan tekemä kokonaisvaltainen suunnitelma tilan tulevasta käyttötarkoituksesta. Muu toteutus on rakennussuunnitelman mukaista rakennusteknistä työtä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Hankkeen valmistelu / Uima-altaan muuttaminen työhuoneeksi":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*