Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Kylpyhuone ja sauna aihealue Seuraava
pvm: 18.2.2024 17:11

Kysymys: Lattiakaivon ja korokerenkaan tiivistys

Kylpyhuone ja sauna

LVI-urakoitsija on asentanut lattiakaivon ja korokerenkaan vuonna 2007 ja tiivistänyt sauman silikonilla. Onko tuo tiivistys tapa ollut tuolloin normaali asennus?Mitä sanoo rakentamismääräykset tästä vuodelta 2007?

Voiko tuon sauman uudelleen tiivistää esim. silikonilla tai sika-massalla`? Vai täytyykö teettää kallis pesuhuoneremontti?Voisiko joku asiantuntija vastata tähän, kiitos.

 

Kommentoi:*
Vastaus

Olisiko kuitenkin niin, että asentajalla on ollut tässä "vyö ja henskelit"? Ymmärränkö oikein, että katsotte kaivon sisäpuolelta korotusrenkaan saumaa, ja siellä näkyy silikonia? Ymmärtääkseni ette voi nähdä korotusrenkaan tiivistettä, koska se on korokerenkaan ulkopinnassa. Tästä ajatus, että silikoni on lisätty vain varmistuksena tuohon sisäpintaan.
Arvostele vastaus kysymykseen "Kylpyhuone ja sauna / Lattiakaivon ja korokerenkaan tiivistys":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*