Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maa- ja pohjarakenteet aihealue Seuraava
pvm: 3.4.2024 22:10

Kysymys: Maanvarainen laatan bitumisively

Maa- ja pohjarakenteet

Hei. Olen koittanut etsiä vastausta seuraavaan kysymykseen: Vuonna -64 rakennetussa talossa on betonilaatan päällä bitumisively, joka on osittain kulahtanut. Voiko bitumisivelyä paikata mahdollisesti jollain muulla sivelyllä vai onko tarvetta tehdä mitään? Vai onko järkevin ratkaisu jyrsiä bitumi kokonaan pois? Orgaanisen aineen (puulastut ja pahvit) olen poistanut bitumin pinnasta. Jälleenrakennus tapahtuu pilarikengillä, joilla nostetaan puukoolaus irti betonilaatasta.
Kommentoi:*
Vastaus

Hei
Onko betonilaatta kuiva. Minun näkemykseni mukaan jos betonilaatta on kuiva en näe mitään syytä tehdä asialle mitään. Lähettämistäsi kuvista voi päätellä, että rakenteessa ei ole ongelmia, joten jatka työtä eteenpäin.
 
Arvostele vastaus kysymykseen "Maa- ja pohjarakenteet / Maanvarainen laatan bitumisively":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*