Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Maalaustyöt aihealue Seuraava
pvm: 22.5.2023 20:37

Kysymys: Höylähirressä Valtti, sen päällä punamulta, millä huoltomaalaus?

Maalaustyöt

Höylähirsisauna mökillä haluttiin pitää puunvärisenä, sudittiin Valtilla 90-luvulla. Muutama vuosi myöhemmin mieli muuttui ja punamullalla koko ulkopuoli & jollain valkoisella maalilla ikkunanpuitteet ja räystään tolpat. Vanhempieni tekosia. Enkä muista huoltomaalatun. Nyt alkaa olla aika kulunut. Mitä vaihtoehtoja on jos punamullan värin haluaa?Kuvassa varjon puolella parhaiten säilynyttä sivua...


Kommentoi:*
Vastaus

Suosittelen kaiken irtonaisen maalin kaapimista tai teräsharjalla poistamista ja pölyn pois harjausta Jos pinnalla on hometta, niin homepesuaineen ja veden sekoituksella pesu, jonka jälkeen puhtaalla vedellä huuhtelu. Pinnan kuivuttua maalaus esim. Falu punamultamaalilla sekä ikkunanpuitteet- laudat ja pylväät Pika-Teho akrylaattimaalilla. Tuotepakkauksissa tarkemmat ohjeet käsittelystä. Tässä yksi vaihtoehto.
Arvostele vastaus kysymykseen "Maalaustyöt / Höylähirressä Valtti, sen päällä punamulta, millä huoltomaalaus?":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*