Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Perustukset aihealue Seuraava
pvm: 6.6.2012 22:28

Kysymys: Väliaikainen terassin pohja

Perustukset

Hei,

olisiko jollakin kokemusta/ajatusta, että miten kannattaisi tehdä väliaikainen terassi? Tulisi vain kesäksi tai max. kahdeksi. Tämän jälkeen teemme pysyvän terassin. Nyt vaan niin paljon muuta rempattavaa asunnossa sisällä, ettei aika ja energia riitä kunnon terassiin vielä tänä kesänä. Tuolle väliaikaiselle pohjalle tulisivat ainakin pöytä, tuolit ja grilli.
Ei tarvitse olla mikään silmää miellyttävä, vaan helppo ja edullinen.
Kysymyksiä: 1 kpl

Kommentoi:*
Vastaus

Paras tapa on levittää ohut kerros hiekkaa nurmikolle asennetun kuitukankaan päälle. Sen päälle voi ostaa 60 x 60 cm painekyllästettyjä ritilöitä. Ritilöiden alle voi asentaa 50 x 100 mm painekyllästetyt juoksut upotettuna hiekkaan.
Arvostele vastaus kysymykseen "Perustukset / Väliaikainen terassin pohja":

Meinaatko tehdä patio tyyppisen vai millaisen? Patio tyyppiseen on ratkaisuna voisi olla laittaa alle suodatinkangas, sitten 30*30 betonilaattoja, jonka päälle koolaus ja pintalaudoitus. Toimii ihan ok, jos maa ei roudi kyseisssä kohdassa paljoa.

Itselleni tein samoista syistä kyseisen "tilapäisratkaisun", joka on nyt ollut viisi vuotta ja koolaukset on pysyneet hyvin niiden betonilaattojen päällä. [JAMM]
7.6.2012 13:48Kommentoi:*