Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähkö aihealue Seuraava
pvm: 28.11.2021 16:45

Kysymys: sähköisen lattialämmityksen johdon ja anturin lyhennys?

Sähkö

terve, sähköisen lattialämmityksen kaapeli olisi asennettuna, ja kysymys kuuluu, saako termostaatin rasialle tulevia johtoja (lämmityskaapeli ja anturi) lyhentää, siis rasian päästä? kokopitkinä johdot eivät millään mahdu termostaatin kanssa rasiaan. sen tiedän ettei johtoja saa keskeltä mennä katkaisemaan ja jatkamaan.

Kommentoi:*
Vastaus

Hei!
 
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n tekniset asiantuntijat kehottavat kysyjää pyytämään paikalle ammattimaisen sähköasentajan, joka paitsi hoitaa asennuksen myös antaa samalla vastauksen kysymykseen.
Maallikko ei saa itse asentaa lattialämmitystä. Virheet lattialämmityksen asennuksessa voivat johtaa tulipaloon ja siksi on tärkeää antaa työ ammattilaisen tehtäväksi.
 
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry / Löydä sähkömies -palvelu
 
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähkö / sähköisen lattialämmityksen johdon ja anturin lyhennys?":

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry 
ESPOO, Suomi

Kommentoi:*