Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähköistys aihealue Seuraava
pvm: 16.9.2003 15:9

Kysymys: Johdot putkissa, jatkokysymys

Sähköistys

AJK, mitä tarkoitat näillä tietyilla edellytyksillä, joilla sähköjohdot voi asentaa ilman suojaputkea? Jos vastaus on kovin pitkä niin mistä voin näitä edellytyksiä lähteä selvittämään?

Kommentoi:*
Vastaus
Sähköala ei ole vastaajiemme vahvinta aluetta, eikä meillä ole toistaiseksi käytössämme todellista asiantuntijaa. Siksi tuo AJK:n vastaus on tietyissä tapauksissa. Tuo tarkoittaa ainakin sitä, että MMJ-kaapelia ei saa asentaa lämmöneristeen sisään. Tämä on vain yksi rajoite. Jos ette tuosta kiistastanne pääse sopimukseen, kannattaa ottaa hyväksytty tarkastaja tarkastamaan johdotukset. Paikallinen sähkölaitos auttaa asiassa. Kannattaa pyytää myös työn tehnyt asennusyrityksen edustaja paikalle.
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Johdot putkissa, jatkokysymys":


Kommentoi:*