Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähköistys aihealue Seuraava
pvm: 3.4.2003 8:39

Kysymys: Kuinka lähellä muuntamo voi sijaita taloa?

Sähköistys

Omakotitalomme, jonka ostimme 1.4.2002 on rakennettu 1944. Talomme sijaitsee Lappeenrannan keskustan lähellä. Talon viereen on rakennettu sähkölaitoksen suuri muuntamo (2x3x1,5m) 1960 luvulla. Muuntamo on 3,8 m viistottain talosta. Lisäksi muuntamoa ei ole merkitty rasitustodistuksessa. Saisinko tietoa em. asioihin. Aloitan niiden perusteella neuvottelut muuntamon siirtämisestä. Kiitokset etukäteen

Kommentoi:*
Vastaus
Oheisesta linkistä pääset laiteturvallisuuskeskuksen kotisivuille. Heillä on yhteydenottosivu, johon mielestäni voisit kysymyksesi osoittaa. Nuo puistomuuntajat ovat magneettikentiltään erittäin pieniä, eikä niistä ole terveydellistä riskiä. Toisaalta, muuntamo on ilmeisesti kaavoitettu tuohon paikkaan, ja siksi siitä ei ole tarvinnut perustaa rasitetta. Kysyä silti kannattaa.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Kuinka lähellä muuntamo voi sijaita taloa?":


Kommentoi:*