Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähköistys aihealue Seuraava
pvm: 24.1.2004 11:39

Kysymys: Langaton ohjaus (Jatkoa)

Sähköistys

No voisitteko sitten vastata kun olette saaneet videon toimimaan...? Ja voisitteko antaa suoran linkin jonkun yhtiön sivulle?

Kommentoi:*
Vastaus
Kuten olemme toiminnassamme pyrkineet toteuttamaan, vastaamme vuorokauden sisällä. Vastaus tuli puolessa vuorokaudessa, ja palvelu on ilmaista. On mielestämme parempi, että vastaamme ja toteamme, jos vastausta ei saada täydelliseksi. Tämä on asiakaspalvelua. Emme mitenkään saa viikon vaihteen aikana videota toimimaan, koska ainakin osa tekijöistä on ansaitulla viikonloppulomalla. Jotkut vastaaja tekevät töitään. Aina joskus on iltoja, että mikään ei tahdo onnistua ja varmaan eilen oli sellainen. Pistin kuitenkin sinulle linkin sivustoon. Ohessa on antamastani linkistä vielä tarkempi osoite, josta pääset lukemaan infrapunalla toimivan kaukosäädön tietoja. www.ensto.com -sivuilta löydät varmasti lisää tietoa riittävästi ratkaisuusi.

Kysymykseen/vastaukseen on liitetty lisäinformaatio linkki ->>
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Langaton ohjaus (Jatkoa)":


Kommentoi:*