Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähköistys aihealue Seuraava
pvm: 19.1.2004 13:11

Kysymys: Miten uppoasennetaan sähköt?

Sähköistys

Rakennan autotallia, johon sähköt tulevat uppoasennuksena. Voinko villoittaa tallin ja kiinnittää höyrynsulkumuovin seiniin ja kattoon kaikkiin pintoihin etukäteen vai pitääkö sähköputkitukset vetää höyrynsulkumuovin alle? Mistä löytäisin kuvauksen ja kuvia aiheesta? Erityisesti kiinnostaa putkitusten päälle tulevien koolausten ja korotusten tekeminen käytännössä.
Kysymyksiä: 12 kpl

Kommentoi:*
Vastaus
Sähkökysymyksiä meille tulee aina joskus. Emme mielellämme anna asennuksiin liittyviä vastauksia, koska siinä piilee aina vaara, että kysyjä alkaa itse tehdä johtojen vetoa. Se on kuitenkin luvanvaraista toimintaa. Asennuksia saa tehdä vain urakointioikeudet omaava henkilö. Normaalisti putkitukset asennetaan höyrysulun alle, joten odota kunnes sähköasentaja on tehnyt työnsä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / Miten uppoasennetaan sähköt?":


Kommentoi:*