Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Sähköistys aihealue Seuraava
pvm: 9.10.2003 11:27

Kysymys: onko säkhönkulutus normaali?

Sähköistys

muutimme vasta 70-luvun ok taloon jossa öljylämmitys.Ihmettelimme ensimmäisen laskun suuruutta eli 170e. vuosikulutus arvioitu 6800kWh, edellisten asukkaiden mukaan ja meidän kulutus menee aika lailla heidän mukaan. meillä on 100mn2 ja kokonaispinta-ala 160mn2.Kiuas lämpiää puilla ja lattialämmitys öljyllä .Viekö vesipumppu paljon sähköä?Mikähän meillä syö sähköä? Sähköliittymä on alkuperäinen ja kodinkoneet muutaman vuoden vanhoja.

Kommentoi:*
Vastaus
Suosittelen asian tarkistamista laskurit sivuilla olevalta energiankulutuslaskurilla. Ohjelma kysyy talon tiedot, asuinpaikan sekä nykyiset kulutukset. Niiden jälkeen ohjelma kertoo onko kaikki kunnossa ja minkä verran kulutus on pielessä.
Arvostele vastaus kysymykseen "Sähköistys / onko säkhönkulutus normaali?":


Kommentoi:*