Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset aihealue Seuraava
pvm: 5.11.2023 18:39

Kysymys: vesivuotovahinko 2019 Osakeyhtiön yhtiökokouksen päätös .Osakasta ei voi syyttää vesivuodon aiheuttajaksi.

Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset

 On Markus Talvion  aiempi  tulkinta asiasta ",tietysti osaketaloyhtiö on korvannut korjauskulut, eikö uusintakorjauskin mennyt taloyhtiön piikkiin.".

Asian ratkaisua on venytetty  "Käsittelyssä" ,eikä taloyhtiö ole suostunut maksamaan vesivuotokustannuskorjausta eikä  uusintakorjausta joka suoritettiin linjaremontoinnin yhteydessä     Vesivuotokorjaus oli täydellinen joka sisälsi myös rakennekorjaukset ja sertivikoidut kosteus  valut, levytykset. Isännöitsijän vaatimuksen mukaisesti ," remontoitava, ikärakenteensa päässä ".

Osakas vaati isännöitsijää  perumaan jo täydellisesti korjatun kylpyhuoneen tarpeettoman uusintakorjauksen. Isännöitsijän sähköpostivastaus, On osaketaloyhtiön yhtiökokouksen päätös, kaikki  remontoidaan.

Kuinka osakkeen omistaja   saa perustellun pääöksen..

Kommentoi:*
Vastaus

Tässä ei ole varsinaista kysymystä.

Tämä vastaus on annettu vain kysymyksestä ilmenevien seikkojen perusteella tuntematta asiaan liittyviä yksityiskohtia. Vastauksessa ei näin ollen ole voitu huomioida kaikkia asian ratkaisuun vaikuttavia seikkoja. Jos käytät tätä vastausta jossain muussa asiayhteydessä ei vastauksen laatija ole siitä vastuussa. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä vastauksen laatineeseen juristiin, puhelin 029 009 2590.

Arvostele vastaus kysymykseen "Taloyhtiön rakennusoikeudelliset kysymykset / vesivuotovahinko 2019 Osakeyhtiön yhtiökokouksen päätös .Osakasta ei voi syyttää vesivuodon aiheuttajaksi.":

Kysymykseen vastasi:

MARKUS TALVIO
Toimitusjohtaja, OTM
Kiinteistölakimies
Jurinet Oy Lakiasiaintoimisto

Markus on erikoistunut asuntokauppaan-, rakentamiseen-,
ja kiinteistönvälitykseen- sekä asunto-osakeyhtiö- ja
kiinteistöoikeuteen liittyviin riita-asioihin.
Talvio on arvostettu ja kokenut kouluttaja. Markus on luennoinut
vuosia myös Rakentaja.fi ja Omataloyhtiö.fi seminaareissa ja
messuilla.

Jurinet Oy on perustettu vuonna 2011 Tampereella
15 asianajotoimiston yhteenliittymäksi. Vuodesta 2015 lähtien
Jurinet on ollut valtakunnallinen itsenäinen toimisto.
Ota tästä yhteyttä Markukseen.


Ota yhteyttä

Jurinet Markus Talvio-218x700

Kommentoi:*