Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesi ja viemäröinti aihealue Seuraava
pvm: 31.12.2019 12:23

Kysymys: Suihkuhanan sulkujen vaihto

Vesi ja viemäröinti

Meillä on sellainen ongelma, että suihkuhanan vesiputkien sulut ovat liian lyhyet tai liikaa seinän sisässä, minkä takia edes ohuin kaupasta saatava peitelaippa ei mahdu sekoittajan ja seinän väliin, joten lopputulos on hieman karu (kuva liitteenä). Pidempiä sulkuja näkyy olevan tarjolla ja sellaiset voisi varmaankin katkaista oikeaan mittaan jotta asennuksesta saisi siistin, mutta onnistuuko sulkujen vaihtaminen?Kiitos!


Kommentoi:*
Vastaus

Kannattaa ehdottomasti ottaa putkimies hoitamaan homma. Ammattimieheltä löytyy ratkaisu siihen, minkälaisella osalla pakettia saadaan ulommaksi tai jokin muu ratkaisu. Näiden kohtien itse "säätely" aiheuttaa helposti vuodon mahdollisuuden, jonka seuraukset voivat olla kovinkin moninaiset.
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesi ja viemäröinti / Suihkuhanan sulkujen vaihto":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*