Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Vesikatto aihealue Seuraava
pvm: 8.10.2023 15:31

Kysymys: Urakoitsija pilasi katon

Vesikatto

Hei, kysymys huonosti tehdyistä läpivienneistä katolle. Vajaa 2v sitten yhden henkilön firma asensi 2 vilpeä katolle, painvoimainen ilmanvaihto. Eka sade, ja vesi valuu ruuvin reijästä vintille. Katto konesaumattu peltikatto, just maalattu. Syksyn mittaan asentaja sai sen tiivistettyä, vielä pitää veden loitolla. Eilen kävin vintillä, etiäinen sanoi että pitää tarkistaa torvien tilanne. No tietysti vuotaa, nyt toisen torven liitos, ja ruuvin reijästä. Olen 70 v mamma, sydän otti ylimääräisiä lyöntejä,ei voi olla totta.

Ja kysymys, onko urakoitsijalla mitään vastuuta huonosta työstä, pilasi hienon katon. Edesmennyt talon isäntä sanoi aikoinaan, ettei mitään vilpejä katolle, ei mitään nauloja, ruuveja meidän katolle tule. Ja minä pöljä en uskonut häntä,  vaan luotin nykyaikaisiin vehkeisiin ja urakoitsijaan.

Huomenna yritän tavoittaa tämän tunarin

Kommentoi:*
Vastaus

Hei
Sinuna kääntyisin paikallisen rakennusmestariyhdistyksen puoleen ja kysyisin jos sieltä löytyisi apua ongelmaasi. Tahtoo vain olla niin, että kun nainen esittää vaatimuksensa vaikkakin perustellun niin nämä pienyrittäjät kohauttelevat vain olkapäitään, Mutta saattaa olla että tulee erilainen ääni kelloon kun ammattilainen tuo asian esille. Kyllä on olemassa keinot ja materiaalit millä saadaan ilmastointitorvet veden pitäviksi

 
Arvostele vastaus kysymykseen "Vesikatto / Urakoitsija pilasi katon":

Porin Rakennusmestarit ja insinöörit ry 
PORI, Suomi

Kommentoi:*