Kysy, vastaamme -palvelussa Omataloyhtiö.fi-palvelun jäsenet voivat esittää kysymyksiä Kunnossapidosta, sisustamisesta tai taloyhtiön hallinnoinnista. Kysyä voi myös Taloyhtiön oikeudellisia lakikysymyksiä. Kysymyksiin vastaavat kunkin alan asiantuntijat. Tule kysymään, kommentoimaan tai lukemaan asiantuntijoiden vastauksia kommentteineen!
Edellinen Ylä-, ala- ja välipohjat aihealue Seuraava
pvm: 30.4.2003 8:50

Kysymys: keittiökalustemateriaalin valinta

Ylä-, ala- ja välipohjat

Mikä keittiökalusteiden ovimateriaali olisi sopiva kesämökille tai kesäkeittiöön? Talvella ei mökillä pidetä lämpöjä ja kesäkeittiö olisi ilman lämmitystä ympärivuoden?

Kommentoi:*
Vastaus
Sisätilaan voi mielestäni asentaa ovet lähes mistä materiaalista tahansa. Itselläni on ollut maalatut MDF ovet mökillä 10 vuotta, mökki talvella kylmä, eikä ole näkyvissä mitään vaurioita. Asia kannattaa kuitenkin varmistaa kaupanteon yhteydessä. Ulkotiloissa suosittelen koko puusta tehtyjä rakenteita. Kun tila on suojassa, muillakaan materiaaleilla ei pitäisi tulla ongelmia. Ainakin muovipinnoitetulla MDF:llä ei pitäisi tulla ongelmia. Tämäkin kannattaa keskustella myyjän kanssa läpi, jotta ainakin jotkut tuotteiden takuut säilyvät.
Arvostele vastaus kysymykseen "Ylä-, ala- ja välipohjat / keittiökalustemateriaalin valinta ":


Kommentoi:*