Kaukolämmöstä on moneksi – Michelin-kokki Sasu Laukkosen kaukolämpöä hyödyntävät reseptit

Michelin-kokki Sasu Laukkonen suunnitteli maailman ensimmäiset kaukolämpöä hyödyntävät reseptit
Vuodenvaihteen juhlakauden herkkujen tähteistä ja muusta yli jääneestä ruoasta on nyt helppo kokata hyvää tekeviä, trendikkäitä annoksia kaikkein energiatehokkaimmalla keittiövälineellä, joka löytyy jo melkein joka toisesta suomalaisesta kodista: kaukolämpöpatterilla.
Emme ajattele lämpöä palveluna, mutta sitä se on. Kaukolämpö on kuin suosikkiannoksesi, joka on valmistettu huolella, parhaista saatavilla olevista raaka-aineista ja tarjoiltu sinulle rakkaudella ja aina luotettavasti. Sasu Laukkosen kanssa suunnitelluilla kaukolämpöresepteillä haluammekin saada ihmiset näkemään ja kokemaan kaukolämmön ja sen mahdollisuudet laajemmin kuin vain patterina seinässä.
Aiheeseen liittyvää

Tämä on fiksu tapa lämmittää taloyhtiötäsi asuinmukavuus huomioiden!

Huomioi nämä asiat lämmitysmuotoa vaihdettaessa

Kestävä ja kehittyvä kaukolämpö - onko mielikuvasi vanhentunut?

Miten jatkaa pumppaamon elinkaarta?

Asuntosijoittajien on edelleen vaikea löytää vuokralaisia - miltä näyttää tulevaisuus?
